HomeShtiri BlestemateStânga românească vrea să facă shaorma din bogați

Stânga românească vrea să facă shaorma din bogați

Pe lângă insistența asupra redistribuirii valutei, stânga românească își dorește un lucru nou uimitor, să transforme în fast-food săracii miliardari abuzați de graffiti-uri cu lozinci violente de pe vitrinele magazinelor de lux. Kebabăria Dristor va fi folosită pentru a distribui alimente de natură canibală stângistă. Nici un milionar nu mai este în siguranță. După spusele stângii, vom rămâne fără câștigători ai pieții capitaliste până la jumătatea anului viitor!

Incredibil: “Un Biriac cu de toate, șefule?”

De când au făcut rost de corpurile mai multor miliardari, când s-a răsturnat carul cu… , pardon, s-a prăbușit un avion privat ce transporta figurile antreprenoriale contemporane, stângutsa românească, fiind prima ce a ajuns la locul accidentului, a intrat în discuții cu mai multe restaurante locale pentru a redistribui valoare calorică a miliardarilor.

Unul din motivele acțiunii canibale ale stângii românești este faptul că acești oameni deja au prins ursul valutar de portofel și l-au scos din cămară, iar cine pică în concURSUL valutar are ghinion.

Statutul etic, moral și sanitar al canibalismului

Din interviul cu un angajat al kebabăriei: “Nu putem să îi servim în timpul perioadelor de post, căci ni s-a confirmat faptul că nu sunt nici kosher, nici halal majoritatea din ei. Am fost cu o ceafă tăiată de la Biriac la abatorul Jamila, să aflăm o rețetă, o metodă de a prepara carnea de om bogat, și după ce a gustat-o friptă, ne-a spus că dacă mai avem așa porcușori de lapte să îi zicem. E clar că o punem la meniu la categoria porc lung, deși din Boiculescu sau Bandachi iese cu un pic de gust de șopârlă, oricum n-avem categorie de șopârlă.”

”Ia uitați ce strat de grăsime e la piciorul ăsta. Se vede că a ținut un om de valoare mare. Îl pârlim acum puțin, și îl punem la proțap la foc, se face încet și merge cu sos iute sau pe bază de smântână. Deja am dat spargerea din carnea asta, nu am plătit nimic, doar ne-au adus-o niște persoane care tot cântau *Da da da*, erau cam trepanați după limbajul corpului.”

”Nu putem servi nici ficatul, nici creierul, dar din ce rămâne, avem tocător și facem din ele carne de crispy.”

Rețete carne bogați Jamila

”Pentru chiftele Biriac, o rețetă absolut minunată, se pune carnea în aparatul de tocat, se adaugă o mână de pătrunjel și usturoi, iar pentru a reduce din gustul de sare specifică unui baron imobiliar când pică piața de la o simplă pandemie, se lasă două zile într-un lighean cu apă, schimbând apa odată la trei ore. Când e gata, se fac chifteluțele în forme, și se pun în aparatul Tefal Actifry.”

”Cotletul de Bandachi este felul de mâncare rapid și sățios pe care l-am mâncat cel mai des atunci cand alegeam un prânz sățios, sănătos, fără carbohidrați și fără alimente prajite. Întâi trebuie pus într-un amestec de smântână, usturoi, rozmarin, cimbrișor, pătrunjel și zahăr. Smântâna și zahărul vor scoate din gustul amar cauzat de dezgustul imens față de muncitori caracteristic unei asemenea persoane. După 2 zile, se spală și se freacă cu ulei și piper, și poate fi pus la grătar.”

Opiniile clienților culese de pe Google Reviews

”Ce bine mă distrash, pe terasă la dristorash.”

”E cam seacă dar cică e bogată în nutriente.”

”Nu e prima oară când mănânc așa carne, dar e cea mai bună de până acum.”

”Ne pare rău că au murit, dar ne pare bine că sunt gustoși.”

”Este cea mai bună mâncare de parastas de până acum.”

”Am găsit un inel de aur în kebab și acum nu mai plătesc chirie un an.”

Ionuș Lenghle, celebrul vloger orădean căruia îi place să mănânce, a promis că va verifica din partea Oficiului Pentru protecția Consumatorilor dacă șaorma cu Biriac este ”păstă medie”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.