HomeShtiri BlestemateȘtefan Mandachi construiește primul metru cub de zgârie-nori din Moldova

Ștefan Mandachi construiește primul metru cub de zgârie-nori din Moldova

Adevărul trist despre societatea asta în care trăim e că nu mai poți să stai și tu liniștit câteva ore pe zen trepanat după ce ți-ai bătut un cui în cap că imediat apare o știre despre un tanc financiar care face afaceri și se duce tot feng shuiul de râpă.

Astăzi ne-a parvenit via fluxul de știri al bulicicii marea veste că voievodul autostrăzilor Ștefan Mandachi s-a dus bou în Dubai și s-a întors un fel Donald Trump așa cum îl știm din cărțile lui de afaceristică din anii 80. Se știe ce tanc financiar e Donald Trump și ce success răsunător a avut în anii 90 pe la țară prin Atlantic City unde practic a distrus viețile a mii de oameni cu trepanațiile lui de casino real estate.

Dar poate că Mandachi știe ceva despre Drumpf ce nu a aflat efectiv tot mapamondul. Poate are informații despre Trump total opuse față de cele prezentate cel mai recent de Michael Cohen, un escroc de avocat care a făcut tot felul de dirty jobs pentru președintele impostor și acum, că tot e campanie electorală, a scris din pușcărie și o carte pe temă pe care a lansat-o luna asta.

În fine, să revenim la voievod. Omul a avut în deșert o mare revelație. După autostrăzi, România ar avea nevoie neapărat de zgârie-nori la Suceava, Cluj și București. Dar, ce să vezi, îi pune statul bețe în roate cu PUZ-uri, cu aprobări, chestii de care dubanezii miliardari n-ar fi auzit până acum pentru ce ei acolo nu au stat, e doar capitalism, cămile și deșert, așa cum e în orice societate perfectă.

Probabil dacă l-ar lăsa statul să ridice zgârie-nori, le-ar face Mandachi cu veceu în fundul curții după ce primește după trei ani aprobarea de la Duamna sau Șordan. De ce nu, dacă tot suntem pe tărâmul imaginației, ar vorbi cu extratereștrii de pe Nibiru să îi dea tehnologie ca să scoată piramidele antice de sub Antarctica și să le plaseze în Prelungirea Ghencea în lanul de porumb.  

Dar am apăsat cam tare pedala de accelerație pe subiectul ăsta pentru că nu zgârie-nori vrea să facă Mandachi. Asta a fost așa, praf în ochi ca să mai iasă de un lătrat în bulicici pe NARATIVA (na, să faci spume Dan Alexe!) “vrem o țară ca afară” și să facă reclamă la un proiect destul de obosit fără legătură cu zgârie-nori. Sau poate a vrut să ne spună că e ca-n proverbul ăla, alții zgârie-nori, noi zgârie-brânză.

Dovezi n-avem despre ce vrea să facă concret, ne bazăm pe cuvintele omului și pe niște pagini de facebook unde a pus niște proiecte făcute în autocad sau photoshop. Povestea ar fi că a pus de-o franciză imobiliară (v-am zis în șapou, mcdonaldizare fix pe modelul bătrânesc al lui Trump, care franciza imobiliarele ca să nu aibă responsabilitate în caz de probleme, dar tot el era el lidero maximo) și se laudă în nesimțire cu o investiție totală de 25 milioane de euro în cartiere noi de vile cu arhitectură de bombardieri de corporație. Genial, n-am mai auzit așa ceva și nici nu s-a copt o întreagă bulă speculativă în 2008 fix din scheme de real estate. Marea găsleniță ar fi că urmează să asigure gratuit dezinsecția covid în ansambluri rezidențiale cu produsele lui din brandul Țepeș.

Iubesc grozav galbenii și arginții!!! (să înceapă comentariile). Mă voi comporta pe viață ca un om de afaceri onest și…

Publicată de Ștefan Mandachi pe Vineri, 11 septembrie 2020

Noi zicem să vă cumpărați case în cartierele Hollywood ale lui Mandachi, am înțeles că o să primiți un container de 30 de tone de dezinfectanți de la compania Țepeș care va da un faliment răspunător în 2022 după ce se termină și cu pandelia.  Bonus, îți dă și un centimetru de autostradă. E chiar investiția imobiliară a anului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.