HomeShtiri BlestemateStrategie politică spectaculoasă la Cluj! Filiala locală PMP l-au scos din posibila...

Strategie politică spectaculoasă la Cluj! Filiala locală PMP l-au scos din posibila cursa independentă pe Papahagi dăruindu-i mai multe jocuri medievale pe Steam!

La Cluj se joacă şah tridimensional! Politicienii locali PMP şi-au eliminat posibila concurenţă pe acelaşi electorat din partea lui Adrian Papahagi trimiţându-i acestuia câteva jocuri medievale pe Steam.

Politicianul dădea semne că se pregăteşte pentru o cursă electorală locală sau parlamentară ori ca independent, ori ca prima poziţie pe listele unui partid de dreapta precum PMPul, dar membrii PMP nu au dormit în post şi si-au asigurat locurile pe listă.

“Uite ce e, îl ştim bine pe Papahagi, doar am fost şi colegi de partid ani de zile, şi am văzut că în ultima vreme tot bătea apropouri pe Facebook ca ar vrea sa participe în alegerile care urmează. Sigur ne fura din voturi ca independent sau din poziţii dacă se băga la noi în partid din nou, aşa că am pus mână de la mână, i-am găsit profilul de Steam şi i-am cumpărat toate jocurile medievale pe care i le-am găsit la ofertă: Stronghold, Kingdom Come: Deliverance, Crusader Kings 2, etc. Vreo 10 jocuri în total, destul să-l ţină ocupat până la următorul ciclu electoral. Şi a funcţionat, nu şi-a depus nici dosarul de candidat pentru locale şi nici n-a mai dat vreun semn de viaţă pentru parlamentare. Pentru alegerile de peste 4 ani avem o altă surpriză pregătită, o să-i cumpărăm bilete la evenimente de LARPing din Europa fix în datele depunerii candidaturilor.”, a declarat pentru trepanatsii o sursă din interiorul PMP.

Papahagi nu a putut fi găsit disponibil pentru un răspuns, surse spunându-ne că acesta încă e blocat în prima misiune din Kingdom Come, deoarece insistă să joace pe cel mai greu şi realist nivel, nu să trăiască o fantezie ca progresiştii sexomarxişti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.