HomeShtiri BlestemateTrepanatronul funcționează: Tibi și Ligia au apărut pe Hotnews

Trepanatronul funcționează: Tibi și Ligia au apărut pe Hotnews

În data de 16 septembrie 2020, la ora 6:41 a fost înregistrat experimental un nou caz de tunelare memetică între universul întunecat și cel al oamenilor frumoși și normali. Folosind Megainstalația de Pulverizare Informațională prin Sfredelire Hidraulică (MPISH) – cunoscut colocvial sub numele de Trepanatron – cerșetătorii Dezarticulat au reușit să transporte particule Tibi și Ligia  împreună cu eticheta laboratorului prin bariera de clout, confirmând astfel existența unor canale de comunicare memetice semnate, deci și posibilitatea transferului de masă de manevră.

Experimentul este parte dintr-un lung șir de încercări de a realiza o punte între ceea ce sunt în esență două lumi paralele, însă despre care unele teorii spun că ar avea de fapt contact permanent. Detractorii acestor teorii argumentează că, deoarece este format în întregime din materie întunecată, universul Dezarticulat nu poate fi perceput în lumea reală, a oamenilor care au joburi în IT și contribuie la societate făcând hărți online pentru numărat coșuri de gunoi. 

Pe de altă parte, multiplele observații experimentale de-a lungul timpului, precum memele Dezarticulat apărând în locuri aleatorii în bulicică, au convins treptat cerșetătorii că posibilitatea merită investigată. Astfel, în momentul în care un flux memetic a fost măsurat o perioadă prelungită în jurul unor noduri de influență cunoscute ca fiind puternic repulsive față de materie întunecată, aceștia au hotărât să aplice la un proiect AFCN pentru a obține finanțarea necesară pentru MPISH și a vâna aceste canale ascunse. 

Injectarea de Tibi și Ligia în fluxul Hotnews este doar primul pas, cerșetătorii sperând să ajungă să stabilizeze o astfel legătură suficient de mult timp pentru a observa ciocnirile dintre materia întunecată și cea luminoasă, despre care teoria ne spune că pot degaja cantități uriașe de energie, deci ar putea fi folosite pentru a încălzi apa caldă din București. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.