HomeShtiri BlestemateTrepanatronul funcționează: Tibi și Ligia au apărut pe Hotnews

Trepanatronul funcționează: Tibi și Ligia au apărut pe Hotnews

În data de 16 septembrie 2020, la ora 6:41 a fost înregistrat experimental un nou caz de tunelare memetică între universul întunecat și cel al oamenilor frumoși și normali. Folosind Megainstalația de Pulverizare Informațională prin Sfredelire Hidraulică (MPISH) – cunoscut colocvial sub numele de Trepanatron – cerșetătorii Dezarticulat au reușit să transporte particule Tibi și Ligia  împreună cu eticheta laboratorului prin bariera de clout, confirmând astfel existența unor canale de comunicare memetice semnate, deci și posibilitatea transferului de masă de manevră.

Experimentul este parte dintr-un lung șir de încercări de a realiza o punte între ceea ce sunt în esență două lumi paralele, însă despre care unele teorii spun că ar avea de fapt contact permanent. Detractorii acestor teorii argumentează că, deoarece este format în întregime din materie întunecată, universul Dezarticulat nu poate fi perceput în lumea reală, a oamenilor care au joburi în IT și contribuie la societate făcând hărți online pentru numărat coșuri de gunoi. 

Pe de altă parte, multiplele observații experimentale de-a lungul timpului, precum memele Dezarticulat apărând în locuri aleatorii în bulicică, au convins treptat cerșetătorii că posibilitatea merită investigată. Astfel, în momentul în care un flux memetic a fost măsurat o perioadă prelungită în jurul unor noduri de influență cunoscute ca fiind puternic repulsive față de materie întunecată, aceștia au hotărât să aplice la un proiect AFCN pentru a obține finanțarea necesară pentru MPISH și a vâna aceste canale ascunse. 

Injectarea de Tibi și Ligia în fluxul Hotnews este doar primul pas, cerșetătorii sperând să ajungă să stabilizeze o astfel legătură suficient de mult timp pentru a observa ciocnirile dintre materia întunecată și cea luminoasă, despre care teoria ne spune că pot degaja cantități uriașe de energie, deci ar putea fi folosite pentru a încălzi apa caldă din București. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.