HomeShtiri BlestemateTudor Chirilă e un creep cu minore și nu înțelege consimțământul

Tudor Chirilă e un creep cu minore și nu înțelege consimțământul

Nici nu mai știm când a fost ultima oară relevant solistul trupei Vama Veche, dar noi l-am văzut cel mai recent pe la emisiunea Vocea României, unde în nshpe sezoane s-a remarcat prin a fi libidinos cu efectiv toate concurentele. Există filmări, puteți vedea.

Ni se mai șoptește în cască și faptul că pe la concerte full de adolescenți (unele plătite și de statul la care tot latră pe piese și pe blogul lui) îi povățuia pe băieții din public să le spună prietenelor că le duc la Vaslui și să le ducă, de fapt, la mare. O răpire demnă de Loverboy.

Cert e că Tudor Chirilă nu a evoluat mental dincolo de a merge în vamă la 17 ani și să își cumpere vodcă ieftină de la bulgari. Se pare că recent se plimba prin parc și, ca orice om în parc în amiaza mare, se uita după adolescente de maxim 14 ani ca să le fotografieze și să le pună pe instagram. N-am inventat noi treaba asta, o spune chiar mama uneia dintre adolescente public pe facebook. Femeia i-a trimis chiar două mesaje creeperului să dea jos postarea, dar omul abia a răspuns azi, fiind poate preocupat 24/7 cu arta fotografică.

Îmi zice fiică-mea într-o zi: “Mami, mi-a făcut un domn Tudor Chirilă o poză și mi-a zis că o să posteze pe…

Publicată de Marcela Pașcanu Moldovan pe Joi, 24 septembrie 2020

Până la urmă cam atât se poate de la omul care a făcut o piesă despre cum pentru el femeile nu mai sunt interesante dacă nu dansează goale pe mese.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.