HomeShtiri BlestemateUn botoșănean a candidat la primărie și nu l-a votat nici măcar...

Un botoșănean a candidat la primărie și nu l-a votat nici măcar familia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Card photo created by freepik – www.freepik.com

Se poate întâmpla un dezastru electoral chiar mai mare decât Demos.

Dovada vie este un candidat la o primărie din comuna Avrămeni, județul Botoșani, care nu a reușit să își convingă nici măcar familia sau neamurile cu programul lui electoral. Potrivit infoiasionline, candidatul filialei PMP din comună, Vasile Virgil Todireanu, a primit un singur vot, cel mai probabil al lui. Urmează, probabil, un divorț și, dacă e cazul, niște dezmoșteniri.

Există și posibilitatea ca cineva să-i fi pesedit voturile prin fraude complexe care implică cunoștințe complexe de informatică și relații conspirative in toate instituțiile statului (inclusiv SRI), dar genul acesta de ancheta doar o persoană deloc paranoică și complet rezonabilă precum Clotilde Armand poate s-o facă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.