HomeShtiri BlestemateUn botoșănean a candidat la primărie și nu l-a votat nici măcar...

Un botoșănean a candidat la primărie și nu l-a votat nici măcar familia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Card photo created by freepik – www.freepik.com

Se poate întâmpla un dezastru electoral chiar mai mare decât Demos.

Dovada vie este un candidat la o primărie din comuna Avrămeni, județul Botoșani, care nu a reușit să își convingă nici măcar familia sau neamurile cu programul lui electoral. Potrivit infoiasionline, candidatul filialei PMP din comună, Vasile Virgil Todireanu, a primit un singur vot, cel mai probabil al lui. Urmează, probabil, un divorț și, dacă e cazul, niște dezmoșteniri.

Există și posibilitatea ca cineva să-i fi pesedit voturile prin fraude complexe care implică cunoștințe complexe de informatică și relații conspirative in toate instituțiile statului (inclusiv SRI), dar genul acesta de ancheta doar o persoană deloc paranoică și complet rezonabilă precum Clotilde Armand poate s-o facă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.