HomeShtiri BlestemateUn canadian a doborât recordul mondial pentru cel mai lung maraton de...

Un canadian a doborât recordul mondial pentru cel mai lung maraton de jocuri video

Quebec brothers team up to break Guinness World Record for nearly two-day  World of Warcraft marathon | CTV News

Un bărbat din Quebec a doborât un record mondial Guinness după ce a jucat World of Warcraft online timp de 44 de ore, 44 de minute și 44 de secunde.

Bobby Gamache deține un canal de streaming de jocuri video pe Twitch împreună cu fratele său, Mathieu Gamache. Inițial, Bobby avea de gând să încheie sesiunea de World of Warcraft după 34 de ore, dar a descoperit că altcineva urmărea să doboare același record.

“Am aflat chiar atunci că altcineva încerca să bată același record mondial Guinness și că persoana respectivă se apropia de 40 de ore în acel moment. De fapt, Bobby și-a asumat provocarea și a zis: Uite, știi ce, deja avem 34 de ore. Nu pot pierde. Deci, hai să continuăm încă 12 ore. Și a făcut-o.”, a declarat Mathieu Gamache pentru CTV News.

Timpul final al lui Gamache, respectiv 44 de ore, 44 de minute și 44 de secunde, i-a adus premiul Guinness World Record pentru cel mai lung maraton de jocuri video pe un joc de online multiplayer (MMORPG). Recordul anterior de 32 de ore și 34 de secunde a fost stabilit de jucătorul Ian Haimes din Florida în 2017.

Dacă vă întrebați cum a reușit Gamache să rămână treaz aproape 2 zile, răspunsul v-ar putea surprinde.

“Ca să rămân treaz, am mâncat sănătos. Am încercat să-i fac pe oameni să vorbească mereu cu mine, să fie activi pe chat și să ofere suficiente pauze.”, a spus campionul Bobby Gamache.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.