HomeShtiri BlestemateUn canadian a doborât recordul mondial pentru cel mai lung maraton de...

Un canadian a doborât recordul mondial pentru cel mai lung maraton de jocuri video

Quebec brothers team up to break Guinness World Record for nearly two-day  World of Warcraft marathon | CTV News

Un bărbat din Quebec a doborât un record mondial Guinness după ce a jucat World of Warcraft online timp de 44 de ore, 44 de minute și 44 de secunde.

Bobby Gamache deține un canal de streaming de jocuri video pe Twitch împreună cu fratele său, Mathieu Gamache. Inițial, Bobby avea de gând să încheie sesiunea de World of Warcraft după 34 de ore, dar a descoperit că altcineva urmărea să doboare același record.

“Am aflat chiar atunci că altcineva încerca să bată același record mondial Guinness și că persoana respectivă se apropia de 40 de ore în acel moment. De fapt, Bobby și-a asumat provocarea și a zis: Uite, știi ce, deja avem 34 de ore. Nu pot pierde. Deci, hai să continuăm încă 12 ore. Și a făcut-o.”, a declarat Mathieu Gamache pentru CTV News.

Timpul final al lui Gamache, respectiv 44 de ore, 44 de minute și 44 de secunde, i-a adus premiul Guinness World Record pentru cel mai lung maraton de jocuri video pe un joc de online multiplayer (MMORPG). Recordul anterior de 32 de ore și 34 de secunde a fost stabilit de jucătorul Ian Haimes din Florida în 2017.

Dacă vă întrebați cum a reușit Gamache să rămână treaz aproape 2 zile, răspunsul v-ar putea surprinde.

“Ca să rămân treaz, am mâncat sănătos. Am încercat să-i fac pe oameni să vorbească mereu cu mine, să fie activi pe chat și să ofere suficiente pauze.”, a spus campionul Bobby Gamache.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.