Homeamintiri falseAșa ceva? Nu o să-ți vină să crezi ce a pățit un...

Așa ceva? Nu o să-ți vină să crezi ce a pățit un mic abuzator la o tabără de împerechere a stângii

Tabăra lui Lazlo (2005) -Dublat în Română (720p, HD) [Camp Lazlo ...

Într-o nu știu care vară, într-un nu știu care sat, sub un nu știu care pat, stă pitit un băiețel, tremurând ca vai de el… fiindcă aflase de la comisia de organizare a taberei de vară că trebuie să plece acasă pentru că nu mai suportau femeile prezente să fie pipăite.

Băiețelul plecase de acasă cu gânduri mari. „Aș iubi și o scorbură”, le striga el plin de emoție prietenilor săi pe care abia și-i făcuse în tabără. Pentru Bog Băețaș (numele său complet), tabăra s-a încheiat brusc, și-a strâns tăcut visele în valiza. O mânuță pe o pulpă, o mânuță peste fund. Pornise cu stângul, cu o strategie prea îndrăzneață. Probabil din cauza alcoolului, își repeta în sinea lui. Treaz nici nu știa ce să spună.

După ce s-a terminat ora, de cum a zărit-o, s-a dus lângă Mișa, să facă cunoștință. Dar când vorbea se apropia prea mult de fața ei, încât ea mereu se trăgea în spate. La masă a stat în tăcere lângă ea și apoi și-a făcut curaj și a luat o bere. Nu prea știa ce să spună, dar punea din când în când întrebări stinghere. “Care este personajul tău preferat din desene animate”, a spus cu vocea unui copilaș.

Și din afară se vedea că era așa stigher și cam ți se făcea ușor milă de cât de neîndemânatic e. Avea amintiri de-a valma din seara precedentă. Și-a strâns cămașa pe care îl atinsese din greșeală Vanda și a vărsat două lacrimi, pe care și le-a șters grăbit să nu cumva să îl vadă cineva. Ar fi vrut să mai rămână afară cu prietenii, să danseze, să facă glume, dar niște persoane răuvoitoare sau prea sensibile l-au dorit afară.

Cu bagajul în mână privi spre vale, la scorburi și copaci, la curbele dealurilor, le-ar fi putut avea pe toate dacă nu ar fi zburat așa pofticios aproape de soare. Poate la universitate, printre doctorandele viitoare vor fi persoane care să-l aprecieze mai mult. Se consola cu acest gând pe drum în timp ce se gândea la lista de invitați pentru nuntă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.