Homeamintiri falseAșa ceva? Nu o să-ți vină să crezi ce a pățit un...

Așa ceva? Nu o să-ți vină să crezi ce a pățit un mic abuzator la o tabără de împerechere a stângii

Tabăra lui Lazlo (2005) -Dublat în Română (720p, HD) [Camp Lazlo ...

Într-o nu știu care vară, într-un nu știu care sat, sub un nu știu care pat, stă pitit un băiețel, tremurând ca vai de el… fiindcă aflase de la comisia de organizare a taberei de vară că trebuie să plece acasă pentru că nu mai suportau femeile prezente să fie pipăite.

Băiețelul plecase de acasă cu gânduri mari. „Aș iubi și o scorbură”, le striga el plin de emoție prietenilor săi pe care abia și-i făcuse în tabără. Pentru Bog Băețaș (numele său complet), tabăra s-a încheiat brusc, și-a strâns tăcut visele în valiza. O mânuță pe o pulpă, o mânuță peste fund. Pornise cu stângul, cu o strategie prea îndrăzneață. Probabil din cauza alcoolului, își repeta în sinea lui. Treaz nici nu știa ce să spună.

După ce s-a terminat ora, de cum a zărit-o, s-a dus lângă Mișa, să facă cunoștință. Dar când vorbea se apropia prea mult de fața ei, încât ea mereu se trăgea în spate. La masă a stat în tăcere lângă ea și apoi și-a făcut curaj și a luat o bere. Nu prea știa ce să spună, dar punea din când în când întrebări stinghere. “Care este personajul tău preferat din desene animate”, a spus cu vocea unui copilaș.

Și din afară se vedea că era așa stigher și cam ți se făcea ușor milă de cât de neîndemânatic e. Avea amintiri de-a valma din seara precedentă. Și-a strâns cămașa pe care îl atinsese din greșeală Vanda și a vărsat două lacrimi, pe care și le-a șters grăbit să nu cumva să îl vadă cineva. Ar fi vrut să mai rămână afară cu prietenii, să danseze, să facă glume, dar niște persoane răuvoitoare sau prea sensibile l-au dorit afară.

Cu bagajul în mână privi spre vale, la scorburi și copaci, la curbele dealurilor, le-ar fi putut avea pe toate dacă nu ar fi zburat așa pofticios aproape de soare. Poate la universitate, printre doctorandele viitoare vor fi persoane care să-l aprecieze mai mult. Se consola cu acest gând pe drum în timp ce se gândea la lista de invitați pentru nuntă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.