Homeamintiri falseMetroul Râmesc din Drumul Dunelor va fi inaugurat de Tubel Costea, împăratul...

Metroul Râmesc din Drumul Dunelor va fi inaugurat de Tubel Costea, împăratul Bucureștiului

Împăratul Capitalei, Tudor-Helmut Schinagel-Costea(dacă nu știți cine e, aflați de aici), a aprobat deschiderea Mediului de Explorare Terestră Omniscientă Universală (M.E.T.R.O.U) din Drumul Dunelor. Metroul va folosi o tehnologie recent descoperită, a râmelor transportor. Acestea, hrănindu-se cu nisip din Vama Veche, vor permite călătorilor să ajungă la destinație instant. Iar, folosind nisipul de la Stoof drept combustibil, acestea sunt un biovehicul total ecologic, având clasificarea Euro 9. Lansarea acestei linii de transport a fost aprobată în urma unei serii de testări pe grupe de voluntari localnici.

Cum a accesat Împăratul Tudor Costea tehnologia râmelor transportor?

Liniște, vă răspunde la întrebare chiar împăratul: “M-a binecuvântat Jamaica Domnului când a apărut la ușa Palatului Jaimaiperial un domnișor, mi-a zis că îl cheamă Timoteu Șalame, și mi-a explicat că e de pe o planetă cu nisip unde aceste râme excretă un praf ce îți arată viitorul. I-am zis că e și el pe prafuri dacă crede că intru în scheme cu râme, dar dintr-o vorbă în alta am căzut de acord că voi accesa fonduri galactice pentru a cumpăra niște râme, când i-am zis că dacă sunt bune de momeală la pescuit, s-a supărat, hăhăhă.“. Tânărul Timoteu a fost văzut plecând de pe planetă, vorbind despre ceva numit umflarea fripturii înainte.

Mărturiile voluntarilor și voluntarelor care au participat la testele sistemului de propulsie râmesc

“Ne-am urcat toți într-o cutie cu geamuri atașată de râmă, și mulți cred că au ajuns acolo într-o secundă, dar de fapt eu m-am uitat pe geam, deși scrie la intrare să nu o faci, și am văzut eternitatea. Mi-a luat o săptămână să uit cum era să fiu blocat eu cu gândurile mele. Per total, te costă 20 de lei o călătorie, e cel mai ieftin trip de pe piață.”

“După ce am coborât din cabină, am călcat într-un morman de excremente de râmă. Îmi spălam blugii acasă când am înghițit din greșeală o bucată albastră și am visat numerele la loterie pe următorii 2 ani.”

“Bine că avem râme dar încă n-avem apă caldă, râma e caldă totuși, e frumoasă râma, și vreau să o protejez. Am zis să mă las de pescuit, să nu mai omor râme ca momeală.”

“În sfârșit s-a găsit un mod de transport unde nu mă ia curentul.”

“Nu poți deschide geamurile, nu te poți nici uita la ele, dacă e cald la vară, păi ce facem?”

“Nu se mai transportă ca pe vremuri, mai bine e la autobuz că te adoarme sunetul motorului. Aici te urci și imediat dupaia cobori, e prea steril, prea eficient.”

“Nu are prize de încărcat trotelina electrică, 2/10.”

“Dacă tot mergem cu o râmă mare, nu e riscul să ne mănânce un pește mai mare? Totdeauna există un pește mai mare.”

Împăratul capitalei Tudor “Tubel” Costea garantează faptul că toți voluntarii nemulțumiți vor fi reciclați în pateu verde sau trimiși pe frontul de război, în funcție de aptitudinile fizice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.