Homeamintiri falseTrista poveste a Conacului Epstein

Trista poveste a Conacului Epstein

Este 2025. Virusul COVID-19 a evoluat în moduri neprevăzute, animând trupurile neînsuflețite ale bolnavilor pentru a se propaga. Petrecăreții din Vama Veche, Mamaia, Cocorăștii de Vale și Sinaia au împrăștiat boala în întreaga Românikkka, ducând la o scurtă dictatură tehnocrată formată din membrii patronatului HORA și Dacian Colos.

O dictatură de 6 luni considerată de mulți cea mai bună perioadă din istoria post-comunistă a țării. Câteva redute au rezistat după căderea “guvernului bunului simț”, cum fusese numit, acestea fiind în marea lor majoritate bodegi legionare și prăjitorii de cafea exotică. Totuși, un timp a rezistat un refugiu și pentru cei 10 adepți ai ideologiei sublime din București.

Conacul lui Epstein, care nu trebuie confundat cu beciul lui Epstein, a fost un timp o mică colonie pentru luptătorii împotriva ideologiei de gen dar din partea stângă, care ziua răiduiau puținele măcelarii rămase, și seara pregăteau ceaunuri condimentate cu Bella Ciao și Metaxa.

O vreme părea că utopia socialistă fusese atinsă, dar curtea cât un foișor a conacului nu a putut face față mâinii invizibile a pieței pentru totdeauna, și forțele de ordine și bunul mers al lucrurilor au naționalizat paradisul stângist, trecându-l dup-aia sub tutela privată a corporației sănătății.

Cândva o grădină cochetă din care răsuna la un nivel acceptabil el pueblo unido, acum este o ruină prin care încă se pirindă câțiva pacienți reanimați nefericiți, cei care au optat doar pentru abonamentul basic lemur-0 din oferta ministerului privat al sănătății, iar ceaunul zace neîncins.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.