Homeamintiri falseTrista poveste a Conacului Epstein

Trista poveste a Conacului Epstein

Este 2025. Virusul COVID-19 a evoluat în moduri neprevăzute, animând trupurile neînsuflețite ale bolnavilor pentru a se propaga. Petrecăreții din Vama Veche, Mamaia, Cocorăștii de Vale și Sinaia au împrăștiat boala în întreaga Românikkka, ducând la o scurtă dictatură tehnocrată formată din membrii patronatului HORA și Dacian Colos.

O dictatură de 6 luni considerată de mulți cea mai bună perioadă din istoria post-comunistă a țării. Câteva redute au rezistat după căderea “guvernului bunului simț”, cum fusese numit, acestea fiind în marea lor majoritate bodegi legionare și prăjitorii de cafea exotică. Totuși, un timp a rezistat un refugiu și pentru cei 10 adepți ai ideologiei sublime din București.

Conacul lui Epstein, care nu trebuie confundat cu beciul lui Epstein, a fost un timp o mică colonie pentru luptătorii împotriva ideologiei de gen dar din partea stângă, care ziua răiduiau puținele măcelarii rămase, și seara pregăteau ceaunuri condimentate cu Bella Ciao și Metaxa.

O vreme părea că utopia socialistă fusese atinsă, dar curtea cât un foișor a conacului nu a putut face față mâinii invizibile a pieței pentru totdeauna, și forțele de ordine și bunul mers al lucrurilor au naționalizat paradisul stângist, trecându-l dup-aia sub tutela privată a corporației sănătății.

Cândva o grădină cochetă din care răsuna la un nivel acceptabil el pueblo unido, acum este o ruină prin care încă se pirindă câțiva pacienți reanimați nefericiți, cei care au optat doar pentru abonamentul basic lemur-0 din oferta ministerului privat al sănătății, iar ceaunul zace neîncins.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.