Homeopinii blestemateAceste 4 vinuri te scot soto la orice date

Aceste 4 vinuri te scot soto la orice date

De fapt tu ai venit la Mega pentru pateul Inedit cu tofu și ceapă verde, însă rafturile cu vinuri îți fac mereu cu ochiul, aproape insistent. Mereu ți-ai spus că ai bartai FOMO-ul pentru că nu încerci vinurile lăudate de colegii #travelobsessed sau care au dat 150 lei pe o sticlă, adaos comercial 300%, la restaurantul unde îți prepară chef Bontea carpaccio de tomate, sau cum ar zice bunica: roșii cu caș, hai nu te mai căca atâta pe tine.

1. Vinul șopârlă.

Crezi că dă vibe nostalgic ”Turneul Antidrog cu Animal X”, dar de fapt e un Merlot banal, căpos, insistă cu mesaje ecologice, iar la primul date te-ar întreabă dacă ai aplicația ”Inspectorul Pădurii” instalată pe telefon. Refuzi politicoasă, încerci să explici problemele structurale și intenția capitalismului de a acapara până și subiectul ecologiei, dar te contrazice fără să te asculte măcar.

2.Vinul “Nu este rasist, dar…”

Ai mai avut o discuție lungă cu el acu’ vreun an despre asistații sociali, și a ieșit cu ad hominem, whataboutism. Ți-ai dat seama din prima ce hram poartă, dar ai sperat că dacă citește articolele pe care i le-ai trimis, mai deschide ochii și vede mai departe de lungul nasului. Nasul nu este așa fructat cum speră el. Între timp a intrat în USR, că a auzit că ești progresistă și asta a văzut el la partidele de dreapta…

3.Ăsta nici nu se mai ascunde.

Dacopat de la o poștă. I-ai dat block peste tot, dar își face conturi fake ca să te spameze pe messenger. Cumpără produse doar din piață, de la țărani, și nu a ieșit niciodată din țară, pentru că este muntzoman declarat. L-ai băut odată din greșeală: erai la cămin și dădeați party când a picat curentul. Ai crezut că e zaibăr de la rude, dar era Budureasca cu cola. Când îl vezi, zici: simți? miroși a 3 soiuri foarte românești: Chardonnay, Pinot Gris, Sauvignon Blanc.

4.Parcă îți plăcea cum se prezintă pe internet, pare că are păreri valide și e sigur pe el.

Ți-a trezit curiozitatea de câteva ori, dar parcă ceva te reținea. Te-au invitat colegii de muncă la un party și a apărut și el mai târziu, spunând că a fost ocupat cu un articol pentru Medium. Fără să îl întrebe cineva ceva, a început să se laude că i-a comentat Steven Pinker la un articol postat pe Twitter, în care îi dădea dreptate. În nici cinci minute, a început să vorbească despre comunism. Îți aduci aminte că Bastardo e soi franțuzesc la origini (de ce asocierea cu Ucraina?) și nu înțelegi de ce orice discuție trebuie să ajungă la anti comunism. Mai bine mergi să te joci cu câinele.

1 COMMENT

  1. Vai de capul vostru papagalilor. Stati departe de prenadez ca uite, consumul lui va face rau si va apucati sa aberati pe internet. pwp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.