Homeopinii blestemateCum am învățat că mă pot distra și fără alcool

Cum am învățat că mă pot distra și fără alcool

Poate să sune clișeistic, dar când mă uit în spate la anii de liceu, îmi amintesc cum petreceam nopțile de weekend pe otv la serialul Elodia cu gașca de emo pe la un amic ai căror părinți plecau să se relaxeze la o sapă la țară. Eram oameni simpli și ne bucuram de plăceri simple. Ca să înțelegem ce se întâmpla pe otv și să ni se pară amuzante episode celebre precum Tolea îl aruncă în pubelă pe Dan Diaconescu, consumam cantități industriale de alcool.

Apoi au urmat anii facultății, când spărgeam banii de bal pe bazuri de timișoreana la pet și toată lumea era fericită pe holul de cămin în timp ce cântam la unison Râpa.  Acum, că sunt cineva și lucrez la o firmă mare din pipera, parcă marțea în control prepandemie la tinder date în care mă făceam turtă cu Tuborg Christmas Brew și după luam un uber nesimțit de scump până acasă nu mai pare o distracție așa atrăgătoare. Sau când mă plictiseam și comandam ceva bun și rar de pe alcooldiscount.ro, mai ales că aveau reducerile alea blanao.

Nu mă înțelege greșit, parcă aș ieși la un late pe Calea Victoriei într-o dimineață însorită de sâmbătă cu prietenii, dar acum sunt o persoană matură și trebuie să pun limite. Nu-mi pot pierde timpul cu tine prin oraș dimineața dacă nu ai cel puțin niște DMT și nu ești dispus să vorbești ore în șir despre nuanțele semnelor de circulație de la orice intersecție prin care trecem.

Cam așa o ard eu zilele astea. Acum doar gândul că înainte mă distram numai pe alcool mă întristează. Cu siguranță nu o să mă ajute o țuică de la țară să trec peste cele douăzeci de meetings cu managerii de pe Asia de Sud-Est de săptămâna asta. Dă-I niște halucinogene. Dă-mi ceva care să mă facă să mă simt totul în același timp și nimic.

Dă-mi ceva care să-mi schimbe percepția până în punctul în care să vorbesc în limbi pe care nu le știu cu controlorii RATB. Oricum, nu pot să spun că am găsit substanța fericirii, dar lsd-ul ăsta făcut într-o cadă din Berceni de un locotenent al lui Mircea Nebunu cu siguranță mă face să am o cădere nervoasă la Waha și să mă cert cinci ore cu personalul de la food van pentru că am găsit o musculiță în burgerul vegan.   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.