Homeopinii blestemateCum să agăți femei în 10 pași foarte simpli

Cum să agăți femei în 10 pași foarte simpli

Te-ai săturat să fii kewk? Virgin? Beta? Omega? Vrei să combini ceva, să simți o fărâmă de contact uman și palida iluzie a unei conexiuni interumane care să îți confirme că ai valoare intrinsecă ca individ? Nu pierde timp și bani pe cursuri de PU(l)A, tot ce ai nevoie se găsește în rândurile de mai jos!

  1. Fii tanc financiar

Ești sărac? Nu mai fi. E simplu. Tot ce ai nevoie e să hustle, bustle („agitație, forfotă” conform google translate, nu avem bani de traducători adevărați la redacție că nu cumpărați cănuțe, deci vă mulțumiți cu această traducere dacă nu știți engleză), cum zic prietenii noștri transatlantici, pull yourself up by the bootstraps, cum zic tot ei (trage-te-n sus de șireturile de la bocanci). Doar nu mai fii sărăcie fratelo.

  1. Dă-te cu lac negru pe unghii

Femeile din ziua de azi sunt feministe. Vor să distrugă normele de gen. Trebuie să te conformezi dacă le vrei aprecierea și dorința. Deci ia pe tine o fustă în carouri, trei curele subțiri cu ținte, o cămașă albă lejeră de mătase deschisă la 6 nasturi, lac negru pe unghii și dacă ai și o coroniță cu flori le-ai dat gata. Nu contează dacă le respecți, important e să dai senzația că ești inofensiv și netoxic prin estetica ce combate normele de gen.

  1. Dacă femeile din jurul tău îți zic că nu ești ok și că ai nevoie de terapie, ignoră-le

Ai crede că e o idee bună să afli care e părerea persoanelor care se identifică drept femei atunci când dorești să ai raporturi sexuale cu ele, dar de fapt nu e așa. Mai bine ascultă ce au zis alți băieți care fie au petrecut timp și au dat bani pentru cursuri de PUA, fie au citit cărți de dezvoltare personală și sunt alfa. Băieții ăștia vor fi mereu de partea ta și te vor ajuta să navighezi misterioasa lume a femeilor, care habar-n-au ce zic când se apucă să îți dea indicații prețioase.

  1. Ascultă sfaturile lui bebe sexologu

Cum știi dacă ceva funcționează? Când vezi că a fost deja pus în practică de cineva, desigur, pe fapte și logică. Iar bebe sexologu are o armată de femei de diferite hramuri care îi poartă drag și dor până la nivel de bolnavă obsesie. Așadar ascultă-i sfaturile de combinat, care sunt foarte bune și corecte și impecabile și care îți asigură o relație sănătoasă. Indiciu: prima regulă în sex cu bebe sexologu e că orice bărbat care nu e bebe sexologu e mai puțin bărbat decât bebe sexologu. Iertare cititorilor care în punctul ăsta nu înțeleg nimic, punctul 5 va fi mai clar.

  1. Participă totuși la cursuri de combinat dacă ai ocazia

Am zis în preambul că nu ai nevoie de cursuri de combinat, doar de aceste 10 reguli de iubire, dar una din reguli e că poate totuși nu ți-ar strica să hărțuiești femei pe stradă ca să te destinzi. Să urli în cerc cu alți hăndrălăi, conectându-vă la magma cosmică inițiatică ancestrală, redevenind BărBați, cu B mare (după emascularea produsă prin respectarea pasului 2). Du-te la cursuri cu o minte deschisă, pentru că mintea e ca o parașută, nu e bună de nimic dacă nu e deschisă.

  1. Dacă ce ai făcut până acum merge gucci, nu schimba nimic

După ce ai citit aceste reguli, poate ai și făcut un curs de PUA, te-ai dat cu lac, ai dat ignore la proaste, ai ascultat de bebe, tot ce rămâne de făcut e să o ții tot așa. Dacă e gucci treaba, ai reușit să scoți domnițe la cafea, de ce să fii prost și să schimbi ceva? Oricum primul pas e să ai banul, că nu se uită femeile la tine dacă nu ai statut social, oricine îți zice altceva se deziluzionează și pune botul la propagandă online.

  1. Explică-le femeilor care îți zic că ești pe lângă că problema e la ele că nu îți înțeleg modus operandiul

Nu uita tot ce ai învățat și nu te lăsa distras de peisaj. Femeile au și ele dreptatea lor, dar nu uita că nu voiau să te ia la ciufulit înainte să devii tanc cu lac pe unghii versat și neanxios, deci de ce te-ai lua acum după ele, asta ar însemna să încalci regulile 3 și 6. Deci pasul imediat următor firesc este acesta, punctul 7, zi-le de ce sunt pe lângă și nu pricep, nu le lăsa în întuneric, o să le placă un bărbat afirmat și asumat care le poate spune ce și cum.

  1. Nu fi socialist

E kewk să fii socialist pentru că atunci ești șomer asistat social netanc financiar și femeilor nu le place asta. Orice ar zice, vor să faci mai mulți bani decât ele și să le fii superior pe plan social, ca să urce prin parteneriatul cu tine. Și dacă pretind că vor să ajute categoriile dezavantajate, ce vor de fapt e să îți arăți potența financiară cumpărând activ produse comerciale în capitalism și donând la săraci ca să arăți ce barosan ești.

  1. Fii ok la mansardă

Femeile nu vor pe cineva cu traume sau cu prostii din astea muierești. Vor un bărbat alfa pe p*la lui, independent, autonom și neurotipic. Cu cât ești mai neurotipic și mai puțin empatic la nevoile emoționale ale celor din jur, cu atât mai bine. Când îți zice că e tristă, spune-i „gândește-te la ceva frumos”. Când îți zice că e greu, spune-i „ai încercat să fii mai pozitivă?”. Nu trebuie să fii Brad Pitt, e suficient să fii ok la minte, să nu fii șotokan la cap lol.

10. Fii Marian

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.