Homekino killerCred că m-am uitat la Evangelion

Cred că m-am uitat la Evangelion

Evangelion' Is A Great Anime But Not Without Its Influences And Hardly The  First Of Its Kind

Am tot auzit în ultimul an, să zicem, mai multă lume zicând că “Evangelion, Evangelion”, și într-un final am zis, după ce mi l-a băgat strategic Netflix in recomandări în baza faptului că am adormit o dată uitându-mă la Tales from Earthsea, că mă uit și eu. Am o relație interesantă cu animele.

M-am uitat la unul singur până acum, și mă uit în continuare din ură, la Attack on Titan. Mă uit ca să văd ce pățește personajul principal, care suferă tot timpul de neîncredere în sine și e foarte foarte foarte conștient de emoțiile lui. Îl urăsc, dar sunt un public captiv pentru că giganții ăia care de fapt sunt oameni care sunt etnici care de fapt sunt vaccinați m-au prins, dar vorbeam despre altceva. Cred că m-am uitat la Evangelion pentru că subtitrările îmi ziceau din când în când că e Evangelion, și recunoșteam din personaje din meme. Era totul ok atâta timp cât nu încerca să-mi explice ceva, ceva putând fi atât povestea serialului, cât și natura existenței… cred.

Shinji, personajul principal

Adolescentul în jurul căruia se învârte lumea, și în care își pun speranțe toate facțiunile care vor lucruri diferite, dar nu mă întreba ce lucruri diferite, e ca puștiul din AoT, doar că dus 2daMax. Se suie în robotul ăla care e mă-sa (o fată de care îi place e tot mă-sa) și efectiv nu reușește decât să-și ia bătaie, și toți ăia din baza aia de proști zic “Bă ce pilot bun. Uită-te cât de capabil e, smrio!”, după care e nefericit că el nu crede că e cel mai bun, și taică-su, care e iubitul secret al efectiv tuturor personajelor feminine, îl tratează ca un muc și dup-aia se miră că îl mănâncă robotul… cred.

Ziceam mai devreme că îi place de o fată care e maică-sa. Ei bine, e de fapt o clonă de-a lui maică-sa, pe care o tot face taică-su. Zic că o tot face pentru că și ea e pilot de robot, și de fiecare dată când e tocat robotul și, automat, pilotul, mai scoate o clonă dintr-un ditai borcanul de zici că-s cornișoni. Practic, e rivalul lui taică-su, care e și pedofil acum, pentru inima unei liceence. Dar îi mai place și de colega lui de apartament/mamă adoptivă (cu care se sărută când e ea pe moarte), și de o altă fată care e pilot de robot, dar nu e mă-sa în niciun fel. Ah, și de un gagiu pe care tre’ să-l omoare în același episod în care apare prima oară.Ultimele episoade se petrec exclusiv în mintea lui, și sunt dialoguri imaginare pe care le are cu toată lumea despre, pula mea, nu știu. Sentimente, psihologie, relații, părinți, viața… cred. După care se termină… până mai ies 2 episoade lungi in am mai târziu. În primul vine guvernul japonez și killărește pe toată lumea ca să facă o ocultă o combinație cu sulița lu’ Longines de se unește toată umanitatea, sau ceva.

Vezi pe acolo armata cum trage în oameni de știință, vezi pe Shinji cum își dă o slăbuță lângă una din fetele care îi plac și e în comă, dintr-un motiv sau altul, și își zice cu vocea lui Giovanni Becali că e ultima speță. Numai chestii relatable. Dup-aia în al doilea o ia de la început cu dialoguri imaginare… cred. Se hotărăște că vrea ca întreaga umanitate să devină una, și toată lumea se transformă în cremă de portocale. După care se hotărăște că hai totuși nu, și se transformă oceanele în sânge, și încearcă să o sugrume pe fata care era în comă, și dup-aia n-a mai fost, care acum e catatonică dar îl mângâie pe față și n-o mai sugrumă. Începe în schimb să plângă și tipa îi zice “Dezgustător” și se termină.

“Ce e, coaie, Evangelion?” te întreb eu, că înainte să-l văd știam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.