Homekino killerDespre Snowpiercer sau cum vaccinul e propagandă marxistă

Despre Snowpiercer sau cum vaccinul e propagandă marxistă

Snowpiercer e despre albi distruși de capital și despre câțiva africani marxiști plini de curaj care pun frână istoriei cu mâinile lor multe și goale. Sanki. Trebuie să te uiți mai în adânc ca să înțelegi ce se întâmplă de fapt în acestă superproducție Netflix. Sunt câteva indicii care ar trebui să te facă să zici hmmmm.

  1. De ce ultimul vagon este miezul revoluției comuniste? Pentru că în ultimul vagon există adevărata bogăție, copiii, pe care se bat atât marxiștii cât și oamenii liberi. Iar oamenii liberi au înțeles că trebuie să-i elibereze pe copii mai întâi dacă vor un trenul al libertății totale. Și în România sunt mulți oameni care ar crede în propaganda marxistă, dar sunt alții care se revoltă și știu să strige adevărul. Unii merg și îi strâng în brațe pe oameni să le redea încrederea. Alții, merg la festivaluri de film și le arată tuturor ca a purta o mască e minciună. Și în Belarus e la fel. Dictatorul lor e încă sub puterea sovietelor și vrea totalitarism. Da, lumea își dorește libertate și a înțeles că de fapt conducătorii lor sunt niște șopârle infiltrate pentru a face rău oamenilor.
  2. De ce la un moment dat personajul principal, care e marxist, vrea să își protejeze oamenii? În filosofia lor, a marxiștilor, ca să scapi de capital trebuie să îi vaccinezi pe oameni. Dar noi știm că ne putem opune vaccinării obligatorii pentru că odată cu vaccinul se introduce și capitalul lui Marx. Uitați-vă la Putin. De ce e Rusia prima țară care se vaccinează? Ei sunt primii pentru că Uniunea Sovietică a trecut prin 80 de ani de comunism. Mințile lor deja au fost afectate de propaganda că vaccinul distruge capitalismul. La ei Stalin e venerat și sunt poze cu el vaccinat de mic, ceea ce o minciună. În Imperiul Țarist copii nu se vaccinau, pentru că țarul s-a luptat cu comunismul.  Și în România se păstrează ideea că vaccinurile sunt bune. Unii se vaccinează de mici. Propaganda comunistă a omorât mulți oameni, mulți dintre ei sfinții închisorilor, care și-au dat viața pentru a nu se vaccina. Dar nimeni nu vorbește despre asta, evident.
  3. De ce Cristi Puiu a înțeles că dacă porți masca întinezi memoria celor care s-au sacrificat pentru noi? Noile descoperiri arată că cei mai mulți morți la revoluție erau nevaccinați. Era singura metodă pe care ei o aveau să se lupte cu propaganda chinezească, care acum a declanșat gripa Wuhan.

În Snowpiercer, urmăriți cine e vaccinat și cine nu e. Atunci veți înțelege.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.