Homekino killerDespre Snowpiercer sau cum vaccinul e propagandă marxistă

Despre Snowpiercer sau cum vaccinul e propagandă marxistă

Snowpiercer e despre albi distruși de capital și despre câțiva africani marxiști plini de curaj care pun frână istoriei cu mâinile lor multe și goale. Sanki. Trebuie să te uiți mai în adânc ca să înțelegi ce se întâmplă de fapt în acestă superproducție Netflix. Sunt câteva indicii care ar trebui să te facă să zici hmmmm.

  1. De ce ultimul vagon este miezul revoluției comuniste? Pentru că în ultimul vagon există adevărata bogăție, copiii, pe care se bat atât marxiștii cât și oamenii liberi. Iar oamenii liberi au înțeles că trebuie să-i elibereze pe copii mai întâi dacă vor un trenul al libertății totale. Și în România sunt mulți oameni care ar crede în propaganda marxistă, dar sunt alții care se revoltă și știu să strige adevărul. Unii merg și îi strâng în brațe pe oameni să le redea încrederea. Alții, merg la festivaluri de film și le arată tuturor ca a purta o mască e minciună. Și în Belarus e la fel. Dictatorul lor e încă sub puterea sovietelor și vrea totalitarism. Da, lumea își dorește libertate și a înțeles că de fapt conducătorii lor sunt niște șopârle infiltrate pentru a face rău oamenilor.
  2. De ce la un moment dat personajul principal, care e marxist, vrea să își protejeze oamenii? În filosofia lor, a marxiștilor, ca să scapi de capital trebuie să îi vaccinezi pe oameni. Dar noi știm că ne putem opune vaccinării obligatorii pentru că odată cu vaccinul se introduce și capitalul lui Marx. Uitați-vă la Putin. De ce e Rusia prima țară care se vaccinează? Ei sunt primii pentru că Uniunea Sovietică a trecut prin 80 de ani de comunism. Mințile lor deja au fost afectate de propaganda că vaccinul distruge capitalismul. La ei Stalin e venerat și sunt poze cu el vaccinat de mic, ceea ce o minciună. În Imperiul Țarist copii nu se vaccinau, pentru că țarul s-a luptat cu comunismul.  Și în România se păstrează ideea că vaccinurile sunt bune. Unii se vaccinează de mici. Propaganda comunistă a omorât mulți oameni, mulți dintre ei sfinții închisorilor, care și-au dat viața pentru a nu se vaccina. Dar nimeni nu vorbește despre asta, evident.
  3. De ce Cristi Puiu a înțeles că dacă porți masca întinezi memoria celor care s-au sacrificat pentru noi? Noile descoperiri arată că cei mai mulți morți la revoluție erau nevaccinați. Era singura metodă pe care ei o aveau să se lupte cu propaganda chinezească, care acum a declanșat gripa Wuhan.

În Snowpiercer, urmăriți cine e vaccinat și cine nu e. Atunci veți înțelege.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.