Homeopinii blestematePreviziune: Nicușor o să facă program de austeritate pentru apă caldă

Previziune: Nicușor o să facă program de austeritate pentru apă caldă

Să elaborez. Teoria mea curentă este că țevăraia Bucureștiului este pe ultima sută de metri și e nevoie de lucrări masive, care nu se pot termina de pe o zi pe alta, și asta presupunând că ai destui oameni cu expertiza tehnică și experiența practică necesară. Bref, îți trebuie o armată de tov. instalatori școliți de comuniști ca să repari ce-au gândit comuniștii, nu merge cu Depanero. Avariile multiple din ultima vreme sunt doar prima salvă și vor fi urmate de mai multe crashuri în cascadă, iar toate aceste oale și cazane i se vor sparge lui Nicușor în cap, dacă reușește să obțină pohta ce-a pohtit de un deceniu.

Cu Firea la cârmă, lucrurile ar fi ținute sub plapumă până când ar începe Militariul să se scufunde sub nămolurile aburinde create de pierderile din rețea, ca în teoria mudflood. Stratificarea socială s-ar simți din plin, pentru că blocurile muncitorești de zece etaje s-ar duce iute la fund, în timp ce casele din cărămidă antebelică cariată din Cotroceni ar pluti lejer pe Dâmbovița, apoi pe Dunăre până ajung la festivalul Anonimul, unde rulează un documentar despre casele plutitoare din mahalalele de demult. Casa Poporului ar rămâne la suprafață, evident, pentru că a fost gândită special pentru această contingență. 


Ei bine, Nicușor n-o să lase lucrurile să ajungă acolo, pentru că este om serios. O grămadă de lume bună cu afaceri bănoase are așteptări de la el să nu lase orașul să se scufunde într-un amestec fluid de apă și pământ, așa că o să se dea peste cap să rezolve el totul într-un mandat, cu mânuțele lui. Or, pentru asta trebuie să bagi orașul în BIOS, reset, F12, boot priority alea alea. Nu poți să-ți faci duș cu instalatorul în baie, gândește-n plm. Așa că o să calce pe urmele predecesorului său spiritual Emil Boc și o să taie cu 25% rația de apă caldă a bugetarilor, o să taie subvenția RADET și o să strângă toate curelele publice pe care poate să le strângă ca să rezolve problema cu totul, cu ajutorul unei companii cu nume francez, desigur.  Austeritate, baby!

Putem spera doar că, tot călcând pe urmele lui Boc, va ajunge și să cadă de la 2 metri în platoul unei emisiuni TV, să facem și noi o memă cu Nicușor Down.

1 COMMENT

  1. Citeste in dex ce inseamna “expertiza” si vezi dupa daca e corect sa scrii “oameni cu expertiza”
    Pup, nu tre sa multumesti pt lectia gratuita de romana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.