Homeopinii blestemateDemo(n)s. Povestea unei secte sataniste esuate

Demo(n)s. Povestea unei secte sataniste esuate

Deci sa va explicam: pentru cine nu stie, Demo(n)s e o secta religioasa centrata in jurul unui slujitor aprig al lui Behemoth. Cea mai mare realizare de pana acum a sectei este strangerea a 10 mii de semnaturi cu ajutorul carora doreau sa ceara guvernului sa reediteze pe vinil albumul din 1996 al trupei de rock black metal AGARTHA din care facea parte si Costi Ionita. Serios, nu glumim, cautati pe youtube albumul AGARTHA, el exista si Costi e vocal acolo. Revenind, batjocura suprema a acestui slujitor al lui Behemot pe care il vom numi Behemush este ca numele lui face referire, cum altfel, la o mare sarbatoare a crestinitati din luna decembrie.

Image for post

Bineinteles ca nu a fost deloc asa. Behemush s-a folosit de azerothieni si metalari ca de niste slugi pentru a-si indeplini scopul lui pervers: printarea pe vinil in 100 de copii a albumului rock scos in anii 90 de Dr. Costi. Ce-i drept, nici slugile azerothiste nu au renuntat asa usor la lupta, prin primavara au incercat niste blesteme si incantatii care sa-l neantizeze pe Behemush, dar in zadar, caci Behemush si ghoulii lui si-au dorit mai mult victoria pirica. Acum ca azerothistii au plecat din secta, s-a terminat si cu intrunirile Demo(n)s in care se sacrifica porcusori de guinea sub podul Grand sau cu dat din pleata pe Mayhem la petreceri din case parasite. Cu alte cuvinte, cam bate vantul in cult… Asta e, noi nu renuntam la speranta, asteptam urmatorul Behemush care sa uneasca sectele demonice si sa aduca IADUL PE PAMANT.

Image for post

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.