Homeopinii blestemateDemo(n)s. Povestea unei secte sataniste esuate

Demo(n)s. Povestea unei secte sataniste esuate

Deci sa va explicam: pentru cine nu stie, Demo(n)s e o secta religioasa centrata in jurul unui slujitor aprig al lui Behemoth. Cea mai mare realizare de pana acum a sectei este strangerea a 10 mii de semnaturi cu ajutorul carora doreau sa ceara guvernului sa reediteze pe vinil albumul din 1996 al trupei de rock black metal AGARTHA din care facea parte si Costi Ionita. Serios, nu glumim, cautati pe youtube albumul AGARTHA, el exista si Costi e vocal acolo. Revenind, batjocura suprema a acestui slujitor al lui Behemot pe care il vom numi Behemush este ca numele lui face referire, cum altfel, la o mare sarbatoare a crestinitati din luna decembrie.

Image for post

Bineinteles ca nu a fost deloc asa. Behemush s-a folosit de azerothieni si metalari ca de niste slugi pentru a-si indeplini scopul lui pervers: printarea pe vinil in 100 de copii a albumului rock scos in anii 90 de Dr. Costi. Ce-i drept, nici slugile azerothiste nu au renuntat asa usor la lupta, prin primavara au incercat niste blesteme si incantatii care sa-l neantizeze pe Behemush, dar in zadar, caci Behemush si ghoulii lui si-au dorit mai mult victoria pirica. Acum ca azerothistii au plecat din secta, s-a terminat si cu intrunirile Demo(n)s in care se sacrifica porcusori de guinea sub podul Grand sau cu dat din pleata pe Mayhem la petreceri din case parasite. Cu alte cuvinte, cam bate vantul in cult… Asta e, noi nu renuntam la speranta, asteptam urmatorul Behemush care sa uneasca sectele demonice si sa aduca IADUL PE PAMANT.

Image for post

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.