HomeInterviuA rulat Doom pe un kimchi de leurdă cuplat la o baterie...

A rulat Doom pe un kimchi de leurdă cuplat la o baterie din iaurt de casă. Află cum

Fix asta este povestea lui Billie, ppc specialistă la o firmă mare, care într-un puseu de micro-meditație în timp ce bea un latte pe terasa restaurantului Fiori di Latte i-a venit ideea să ruleze legendarul joc DOOM pe rezervele de mâncărică de binge la seriale Netflix seara la tinder date.

“De când cu pandemia, caut mereu metode creative de a-mi petrece timpul liber între patru pereți care să mă ajute și pe partea de dezvoltare personală. Am multe idei șmechere și le notez pe toate în evernote. De data asta, însă, simt că m-am depășit pe mine”, a spus Billie reporterilor Trepanatsii.

Mai intâi Billie a măsurat cam cât curent ar putea fi generat de un iaurtar de 300 de grame. Pentru asta a pentrecut câteva ore în piața de vechituri din garajul de lângă restaurantul Mamizza, de unde a achiziționat 50 de borcane din sticlă de uraniu și, bonus, câteva viniluri cu cumbia rară pe care să fumeze pe podea cu jaluzelele trase seara. Apoi a urmat prepararea deliciosului iaurt de casă și cuplarea lui la computerul improvizat dintr-un Raspberry Pi și un kimchi de leurdă.

“Nu a ieșit din prima. Aveam nevoie de mult mai mulți miliamperi și volți ca să fac treaba să meargă. Iaurtul nu fermentase suficient de bine, așa că a trebuit să adaug niște urină care să accelereze procesul. Nu pot să mint, colegul meu de apartament care e programator e cam sărățel că până la urmă am reușit să rulez versiunea asta rudimentară de Doom pe un calculator din kimchi de leurdă folosind energie generate exclusiv de iaurt de casă. Extra bonus, am montat totul cu ajutorul unui briceag japonez extrem de rar”, a declarant Billie pentru Trepanatsii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.