HomeInterviuA rulat Doom pe un kimchi de leurdă cuplat la o baterie...

A rulat Doom pe un kimchi de leurdă cuplat la o baterie din iaurt de casă. Află cum

Fix asta este povestea lui Billie, ppc specialistă la o firmă mare, care într-un puseu de micro-meditație în timp ce bea un latte pe terasa restaurantului Fiori di Latte i-a venit ideea să ruleze legendarul joc DOOM pe rezervele de mâncărică de binge la seriale Netflix seara la tinder date.

“De când cu pandemia, caut mereu metode creative de a-mi petrece timpul liber între patru pereți care să mă ajute și pe partea de dezvoltare personală. Am multe idei șmechere și le notez pe toate în evernote. De data asta, însă, simt că m-am depășit pe mine”, a spus Billie reporterilor Trepanatsii.

Mai intâi Billie a măsurat cam cât curent ar putea fi generat de un iaurtar de 300 de grame. Pentru asta a pentrecut câteva ore în piața de vechituri din garajul de lângă restaurantul Mamizza, de unde a achiziționat 50 de borcane din sticlă de uraniu și, bonus, câteva viniluri cu cumbia rară pe care să fumeze pe podea cu jaluzelele trase seara. Apoi a urmat prepararea deliciosului iaurt de casă și cuplarea lui la computerul improvizat dintr-un Raspberry Pi și un kimchi de leurdă.

“Nu a ieșit din prima. Aveam nevoie de mult mai mulți miliamperi și volți ca să fac treaba să meargă. Iaurtul nu fermentase suficient de bine, așa că a trebuit să adaug niște urină care să accelereze procesul. Nu pot să mint, colegul meu de apartament care e programator e cam sărățel că până la urmă am reușit să rulez versiunea asta rudimentară de Doom pe un calculator din kimchi de leurdă folosind energie generate exclusiv de iaurt de casă. Extra bonus, am montat totul cu ajutorul unui briceag japonez extrem de rar”, a declarant Billie pentru Trepanatsii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.