HomeInterviuCirculara #6: Le plac femeile, iubesc mașinile abandonate

Circulara #6: Le plac femeile, iubesc mașinile abandonate

Circulara este un newsletter săptămânal editat de redacția Dezarticulat. Articolul de față reprezintă un articol comprimat al Circularei, pe care o poți citi integral aici. Nu uita să te abonezi la Circulară dacă o vrei caldă în inbox-ul tău.

Fulgy a revenit

După o perioadă de câteva săptămâni în care a fost închis la Arkham Asylum de la atâta celebritate, fiul Clejanilor revine în forță în stil oedipian filmându-se, printre multe altele, cum se ceartă cu părinții lui care vor să-i dea tratamentul psihiatric. Sursele noastre spun că Faiar Marian deja se freacă pe mâini de la zecile de mii de vizualizări pe care o să le facă uitându-se cu hornalaii lui la noile aventuri ale lui Fulgy.

Botezul la vloggeri

În weekend a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente din bula internautică oliver twist. Mădălin Feraru, interlopul-vlogger care educă prin înjurături copii de 12 ani pe omegle, și-a botezat copilul. Știrea cea mare, pe care tot Mădălin a produs-o într-o pauză de caterincă pe omegle, ar fi că prietenul lui youtuberul Conacu a refuzat invitația la botez invocând alte botezuri la care trebuie să participe. Mădălin s-a arătat deranjat de gest, luându-l ca un afront, mai ales că a pregătit o masa special a youtuberilor, unde au fost prezenți dintre vedete Imogen, Emiluț, Dorian Popovici(cu care a avut un conflict în trecut), Pianistu’. Din filmările care au apărut pe youtube de la eveniment, reținem intrarea regală a interlopului Faraonului de la Madrid, însoțit la braț de soția lui și de o divizie de 8 bodyguarzi care au băut apă pe tot parcursul botezului. Reținem și maimuțăreala de dimineață, când, inevitabil, Imogen, Dorian Popovici și Emiluț s-au aruncat beți în piscina din curtea restaurantului într-o ritualistică masculinistă epică în care Imogen era toba caterincii. Cumva îl înțelegem pe Conacu că a refuzat invitația. Bineînțeles, atmosfera a fost animată de un alt prieten vechi al youtuberilor, interpretul Bogdan de la Ploiești și, la orgă, de Pianistu’.

A luat foc oceanul

Redacția Dezarticulat s-a oferit să arunce o cisternă de baterii de dacii din programul “Rabla” ca să-l stingă.

A murit Donald Rumsfeld, arhitectul războiului din Irak

Inginerul structurist și primarul care a dat avizul sunt încă în viață.

Ludovic Orban a aruncat un os la mișto ateilor și agnosticilor români, zicând despre useriști că nu jură pe Biblie

Chemarea la debate s-a resimțit atât de puternic încât unor oameni le-au crescut pletele din liceu și coșurile de pe față la loc.

Ce se întâmplă pe un grup de mașini abandonate

Dacă vă plac bărbații cărora le plac femeile, dar iubesc mașinile, mai ales alea vechi și abandonate(win wink freudian slip), atunci dați o geană pe acest grup în care se face rabla gaze. Visul suprem aici? Să iei o mașină veche abandonată, s-o recondiționezi și apoi s-o vinzi la colecționari pe o sumă mult mai mare. Sau s-o recondiționezi platonic, ca hobby și ca ideal pur. Problema care transpare tot din comentarii e că mulți nu înțeleg că ai nevoie de capital serios să recondiționezi mașini vechi și abandonate, deci o preocupare burgheză…la care lumpenproletarii internautici pot doar să saliveze fotografiind-o. Dar de aia există grupurile de hobbyuri pe facebook, să înlocuiască praxisul material cu o hiperrealitate la îndemână.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.