HomeInterviuCirculara #6: Le plac femeile, iubesc mașinile abandonate

Circulara #6: Le plac femeile, iubesc mașinile abandonate

Circulara este un newsletter săptămânal editat de redacția Dezarticulat. Articolul de față reprezintă un articol comprimat al Circularei, pe care o poți citi integral aici. Nu uita să te abonezi la Circulară dacă o vrei caldă în inbox-ul tău.

Fulgy a revenit

După o perioadă de câteva săptămâni în care a fost închis la Arkham Asylum de la atâta celebritate, fiul Clejanilor revine în forță în stil oedipian filmându-se, printre multe altele, cum se ceartă cu părinții lui care vor să-i dea tratamentul psihiatric. Sursele noastre spun că Faiar Marian deja se freacă pe mâini de la zecile de mii de vizualizări pe care o să le facă uitându-se cu hornalaii lui la noile aventuri ale lui Fulgy.

Botezul la vloggeri

În weekend a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente din bula internautică oliver twist. Mădălin Feraru, interlopul-vlogger care educă prin înjurături copii de 12 ani pe omegle, și-a botezat copilul. Știrea cea mare, pe care tot Mădălin a produs-o într-o pauză de caterincă pe omegle, ar fi că prietenul lui youtuberul Conacu a refuzat invitația la botez invocând alte botezuri la care trebuie să participe. Mădălin s-a arătat deranjat de gest, luându-l ca un afront, mai ales că a pregătit o masa special a youtuberilor, unde au fost prezenți dintre vedete Imogen, Emiluț, Dorian Popovici(cu care a avut un conflict în trecut), Pianistu’. Din filmările care au apărut pe youtube de la eveniment, reținem intrarea regală a interlopului Faraonului de la Madrid, însoțit la braț de soția lui și de o divizie de 8 bodyguarzi care au băut apă pe tot parcursul botezului. Reținem și maimuțăreala de dimineață, când, inevitabil, Imogen, Dorian Popovici și Emiluț s-au aruncat beți în piscina din curtea restaurantului într-o ritualistică masculinistă epică în care Imogen era toba caterincii. Cumva îl înțelegem pe Conacu că a refuzat invitația. Bineînțeles, atmosfera a fost animată de un alt prieten vechi al youtuberilor, interpretul Bogdan de la Ploiești și, la orgă, de Pianistu’.

A luat foc oceanul

Redacția Dezarticulat s-a oferit să arunce o cisternă de baterii de dacii din programul “Rabla” ca să-l stingă.

A murit Donald Rumsfeld, arhitectul războiului din Irak

Inginerul structurist și primarul care a dat avizul sunt încă în viață.

Ludovic Orban a aruncat un os la mișto ateilor și agnosticilor români, zicând despre useriști că nu jură pe Biblie

Chemarea la debate s-a resimțit atât de puternic încât unor oameni le-au crescut pletele din liceu și coșurile de pe față la loc.

Ce se întâmplă pe un grup de mașini abandonate

Dacă vă plac bărbații cărora le plac femeile, dar iubesc mașinile, mai ales alea vechi și abandonate(win wink freudian slip), atunci dați o geană pe acest grup în care se face rabla gaze. Visul suprem aici? Să iei o mașină veche abandonată, s-o recondiționezi și apoi s-o vinzi la colecționari pe o sumă mult mai mare. Sau s-o recondiționezi platonic, ca hobby și ca ideal pur. Problema care transpare tot din comentarii e că mulți nu înțeleg că ai nevoie de capital serios să recondiționezi mașini vechi și abandonate, deci o preocupare burgheză…la care lumpenproletarii internautici pot doar să saliveze fotografiind-o. Dar de aia există grupurile de hobbyuri pe facebook, să înlocuiască praxisul material cu o hiperrealitate la îndemână.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.