HomeInterviuS-a apucat Dragnea de minat bitcoin?

S-a apucat Dragnea de minat bitcoin?

Pare foarte supărat.

Din ce în ce mai mulți români încep să realizeze gravitatea situației provocate de ideea USR-PLUS de a liberaliza piața de energie, trezindu-se cu facturi uriașe la curent și gaze. Printre cei afectați emoțional de sumele datorate rechinilor din industrie se găsește și fostul lider maximo PSD, Liviu Dragnea, proaspăt ieșit de la răcoare. 

Într-o postare ștanțată cu sigla noului său partid, Aplicație, vânătorul pasionat de cultura braziliană se plânge că i-a venit factura la energie mai mare decât salariul mediu al unui român. Am încercat să deslușim prin logică deductivă cum s-a întâmplat așa ceva. 

Pentru început, am presupus că cuplul Liviu-Irina locuiește într-una din multele sale vile, deci probabil au mult spațiu de încălzit. Ipoteza asta pică repede când luăm în considerare că domnul Dragnia a petrecut câțiva ani la răcoare, unde cu siguranță s-a adaptat temperaturilor scăzute.

Rămâne factura la energie electrică. De ce ar avea de plătit Liviu Dragnea în jur de 3500 lei, cât este salariul mediu pe România, factura la curent? Câte becuri să aibă un om în casă? Există o singură explicație logică: Dragnea s-a apucat să mineze bitcoin, sau poate ethereum, iar costul uriaș al curentului începe să-i dea peste cap rata de profit, motiv pentru care s-a hotărât să facă un partid naționalist-socialist cu care să preia din nou puterea și să reglementeze la loc piața de energie stricată de cuplul-putere Năsui-Prună, astfel încât să poată să mineze liniștit și să iasă la pensie.

Faptul că este unul dintre puținii oameni din România despre care se știe că deținea acțiuni la purtător – o formă arhaică de evaziune fiscală – susține din plin această teorie, chiar este un om căruia nu-i place să-i fie cunoscută valoarea averii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele...

7
Dacă ne urmărești ziarul de postironie și scandal, știi probabil că redacția noastră are o pasiune pentru tancuri financiare și tot ce înseamnă zona crypto. Dar atunci când aceste două elemente rare se întâlnesc și se unesc ca Voltron, trecem de pasiune și ne apucăm de doxat ca în rândurile de mai jos pentru că sunt semne că e pe cale să se întâmple o escrocherie.