HomeInterviuPETRE FLORIN MANOLE, DEPUTAT PSD:"Cosette Chichirau se rupe pe manele, fără discuții."

PETRE FLORIN MANOLE, DEPUTAT PSD:”Cosette Chichirau se rupe pe manele, fără discuții.”

Pentru cine nu știe, Petre Florin Manole este singurul parlamentar suficient de inconștient încât să dea like-uri la meme Dezarticulat și să comunice cu noi pe poșta redacției. Ceilalți fie ne urăsc, fie ne urmăresc din umbră ca să ne cumpere la un moment dat (duamne ajută!) în scopuri propagandistice. Sau cine știe, poate deja ne-a cumpărat PSD și n-o știm noi. Cu Demos admitem, am fost idioțx utilix. Dar ne-am dat cu reveneală.  

L-am luat la întrebări pe PFM pe poșta redacției în vara anului 2019. Interviul a apărut în varianta pdf de atunci a ziarului TREPANATSII. Ce putem să vă spunem, n-a stat prea mult la discuții, era ocupat cu probleme de parlamentar, dar niște lucruri cu potențial inflamator tot am aflat de la el.

PFM savurând o artizanală si o bârfulitsă politikkk pe scări la Macaz

Redacția Dezarticulat: Lucrăm la o jale ziar… și avem nevoie de o opinie de la tine, vrem să știm dacă suntem sau nu plătiți de PSD.

Petre Florin Manole: Sună-mă și tu că mă calcă trotinetele pe stradă cu capu-n tel: 076969666.

R.D: Păi scrie aici mai târziu când ai timp că o sa facem caption, să nu creadă lumea că inventăm interviul… P.S: putem să imprimăm ziarul la voi la sediu?

PFM: La sediu nu, că e coadă mare, dar vă primesc la biroul din subteranele parlamentului, unde am un usr-ist captiv, legat de o mașină de scris vintage, ediția 1968. Cât despre ban, banu vine acum:[trimete poză ironică cu pesos cubanezi, n.r]. Păstrează restu’! :))))

R.D: Îți pare rău că s-a închis Mahcahzuts?

PFM: Îmi pare bine că se deschide Macaz. Dar am auzit că se mută-n subsol la Casa Jurnalistului, ceea ce mi se pare un mix dubios.

R.D: De ce nu faci proiect de lege în parlament prin care să declari manelutsa otselu galatsi patrimoniu UNESCO?

PFM: Nu sunt hotărât între ea și “am sa bag două ziare…”. Dar apropo, ce e UNESCO și de ce nu va ajunge patrimoniu MACAZ??? Mai ales că e pe imaterial.

R.D: Care e cea mai blanao baie de mulțime la care ai luat parte vreodată?

PFM: Asta, în care am și fost surprins de paparazzi, în parc la Livezilor. Și a mai fost una la o adunare de romi penticostali, anul trecut(n.r, 2018), la Țăndărei.

R.D: Cine crezi că se rupe pe manele dintre persoanele politice de la USR?

PFM: Cosette Chichirau, fără discuții.

R.D: Dezbateți memutsa cu otselu galatsi în pauză dintre ședințe la parlament? Știe Daddy de noi?

PFM: Nu știe nimeni, doar eu mă gândesc la voi acolo-n parlament, dar la ce v-ar trebui doi…. cât despre meme, nu, parlamentul e pe alt fus orar, n-are treabă. Hai că vă las, tre să mă văd cu Poenaru la o televiziune obscură să dezbatem ceva. Practic vorbim pentru noi.

R.D: Ok, mulțumim pentru interviul trepanat. Să-l saluți pe Poenaru din partea lui Trotski si spor la dezbătut cazul Elodia din perspectivă marxistă.

PFM: <3 <3 <3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.