HomeInterviuDacă iubești sărbătorile, vei adora Manualul Tancului

Dacă iubești sărbătorile, vei adora Manualul Tancului

După multe luni de oboseală cronică și țipat ocazional în pernă, în sfârșit se anunță un licăr de speranță în viitorul apropiat care să dea sens zilelor noastre repetitive în care ne chinuim să menținem profitul stăpânilor noștri angajatori: sărbătorile de iarnă.

Desigur iarna asta orice licăr va trebui să fie auto-finanțat din cauza recentelor tăieri de buget, din banii economisiți urmând să se construiască spitalele în care vom putea să mergem să ne tratăm de depresia ce se va adânci în întunericul monotoniei noastre. Dar măcar ne vom putea ține ocupați ore întregi analizând dacă ceea ce simțim este depresie sezonieră sau e doar cea de până acum cauzată de pandemie.

Sărbătorile de iarnă sunt prilejul perfect ca să luăm o pauză de la productivitate și să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat: economia! Dacă lipsa luminițelor și a festivalurilor de Crăciun o să ne descurajeze să mai facem plimbări de seară, mișcarea va trebui suplinită în singurele locuri primitoare, călduroase și bine iluminate, în care va fi imposibil să păstrăm distanțarea socială, anume mall-urile.

Fie că preferăm cumpărăturile fizice sau on-line, lună asta putem să ne cheltuim toți banii economisiți cu greu anul acesta pe lucruri, deseori inutile, câteodată kitschoase, pentru familie și prieteni. Pentru că îi iubim și credem că merită cele mai scumpe lucruri, sau măcar de suma maximă pe care putem să o cheltuim dar fără să părem zgârciți. Și pentru că capitalismul ne-a alienat așa mult încât nu știm cum altfel să ne arătăm afecțiunea decât prin cumpărarea, acumularea și împărțirea lucrurilor pe care ajungem să le confundăm cu fericire.

În timp ce se apropie sărbătorile, nu uitați să vă beți cafeaua, desigur în căni refolosibile, să lăsați google să vă știe locația și să vă livreze reclame personalizate și să cumpărați cât mai mult, preferabil apăsând chiar pe reclama din articolul asta.

Și dacă insistați să cumpărați un cadou anul acesta, poate pentru acel Secret Santa de la muncă de care cumva nici măcar anul asta nu scăpăm vă recomandăm Manualul Tancului.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.