HomeInterviuTop Burghiu: Cele mai citite 5 articole Trepanatsii în 2021

Top Burghiu: Cele mai citite 5 articole Trepanatsii în 2021

Și iată, dragi trepanatx, că intrăm, contrar tuturor așteptărilor, în anul II de existență ca ziar independent. Facem o mica pauză de etapă, un respiro necesar după atâtea burghie date în cap, și privim la ce am realizat. Nici nouă nu ne vine să credem că am avut peste 100 de mii de vizitatori unici pe site în ultimul an și că am dat în premieră știri și dezvăluiri de presă pe bune. Cea mai faimoasă în bulicică dintre ele, Liciuchiuciu e de fapt Arsenie Boca, a ajuns citată chiar și pe Libertatea, ocazie prin care îi transmitem trustului Ringier că suntem la vânzare.

Apropo de vânzări, material și eufemistic vorbind, suntem plini de datorii ca veceul de hârtii, așa că, dacă îți place ce scriem și ne urmărești constant și chiar vrei să mai existăm și-n 2022, ajută-ne cu o donație pe patreonul nostru.

Am inițiat și un proiect de scouting de tinere talente dezarticulate, prin Academia Trepanatsii de pe discordul nostru, și am descoperit zeci de zoomeri dornici să scrie cu noi. Avem speranțe cu ei și ele să dezvoltăm o secție de monden tiktok, dar nu putem promite nimic, momentan e un proiect în construcție.

Am publicat pe site în primul an peste trei sute de articole variate și, treptat, ne-am îndepărtat de bulicica stângistă din care am emanat și am început să ne adresăm unui public tânăr și mai puțin tânăr ceva mai generalist. Pe 2022 vom continua tendința de comunicare pentru masele populare, dar păstram direcția de garbage left care ne consacră de peste 6 ani, cu toate riscurile pe care le implică o astfel de direcție.

Acum și cadoul pentru tine, cititorul nostru fidel. Ne-am uitat puțin în google analytics și am scos de acolo cele mai vizualizate 5 articole din 2021. Nu strică să le recitești, ca antrenament sau, dacă ți-au scăpat la timpul lor, să le dai acum, în prag de an nou, o șansă:

  1. Am descifrat originea tăblițelor de la Sinaia
  2. Filip Cristian, cryptomiliardarul de 19 ani de pe tiktok de proiectele căruia să te ferești
  3. Escrocheria Bitcoin-Tether explicată ca la proști
  4. Filip Cristian, miliardarul de 19 de pe tiktok, ministru în Nigeria? Filip Capital, un fond de investiții care există doar pe Linkedin
  5. De ce n-ar trebui să te fută grija că au salarii mari muncitorii de la metrou

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

0FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Populare

Cine e italianca care a cucerit tiktokul înjurând în română

0
Recent, au devenit virale pe platforma de videoclipuri scurte tiktok câteva clipuri cu o tânără care vorbește româna stricat, din toate punctele de vedere. Italianca apare foarte nervoasă de fiecare dată și își înjură iubitul român. Motivele variază, ba că i-a mâncat ciocolata promisă ori că nu poartă căciulă sau că a uitat să-i cumpere de la magazin lămâie. Toxic Mary, numele sub care își promovează activitatea, a strâns sute de mii de vizualizări în ultimele câteva săptămâni și se apropie vertiginos de cotele de popularitate ale unor alte produse social media precum Luis Stan sau TJ Miles, deja celebri și pe canalele mainstream de televiziune. Canalul deținut la comun de Toxic Mary și prietenul ei are circa 250.k urmăritori și cifrele sunt în continuă creștere, deci în curând să ne așteptăm să îi vedem pe cei doi la Kapatos.